configuration

Actor mapping menu not appearing

Hi!

I am learning how to use Bonita Studio following the docs, but I can't find the menu to config actor mapping. I've googled but without success.

That's the list of actors of the pool:
eqfXrQe.png

That's the menus available when I select the pool and click in configure:
8OHt6yD.png

I am using the community version. The studio is in Brazilian Portuguese language.
How can I fix this? There is some config to make before mapping?

Best practice for variables across connectors - How could they be defined

When setting up Connectors (eg. for sending an email, or connect to an Alfresco/ ldap host) in the wizard we are asked to set some variables (e.g. smtp host, username, password).

In order not to set them on every connector, what is the best practice for setting some static variables across the workflow at Bonita BPM?

Thanks in advance.

Changes to the XML(spring bean) configuration file are not reflected in the bonita

I am setting LDAP LogIn of bonita community 7.5.2, refering below URL
https://community.bonitasoft.com/questions-and-answers/steps-enable-acti...

I modified spring bean xml file, but the change to the xml file are not reflected in the bonita.

C:\BonitaBPMCommunity-7.5.2\workspace\tomcat\setup\platform_conf\initial\platform_engine\
bonita-platform-custom.xml:

Issues with the Bonita Engine when trying to start wildfly bundle with galera cluster

I'm having an issue with the start up of a wildfly bundle when trying to connect it to a galera cluster the deployment fails with the error below. The node that is used for SQL calls also goes down/desyncs from the cluster after the error. I was wondering if anyone has experience doing this deployment for a cluster.

BUG: When Server restart , Apps data are clean , have to initialize all again .

hello, i have already installed tomcat server and there are many web app running on . i download Bonita deployment package and configure it , Bonita is properly worked , i installed one app on portal ass well.

but when i restart tomcat server , portal become clean , all installed app are clear and all cases erased . all become as like new it is not well known behavior of any app.

anything i missed on configuration .? or any thing i done wrong ?

can you please suggest what should i do ?

regards kandarp

What is the significence of auto-start='true'/'false' in event-executor tag of bonita-server.xml

What is the significence of auto-start='true'/'false' in event-executor tag of bonita-server.xml.

Bonita BPM version : BOS 5.9.1 OS: Windows Server : Tomcat

Trying to run bonita with mysql - error : org.bonitasoft.console.common.server.utils.DefaultTenantIdException

I m using tomcat + bonita bundle and by documentation http://documentation.bonitasoft.com/tomcat-bundle

i configure database to my sql , when i start server it started successfully . but when i try to go into portol : http://localhost:8080/bonita

gives following error http://localhost:8080/bonita/portal/homepage

500 org.bonitasoft.console.common.server.utils.DefaultTenantIdException

How to configure whole system database to my external database

how to transfer/configure Bonita's core database data to external oracle database

thanks .

Notifications