After migration when i upload a new version of my app page it becomes blank

1
0
-1

Hi,

I have a very frustrating problem we upgraded from 7.9.0 to 7.11.4, and when i upload a modified version of my application page to the live server (wich is migrated with migration tool, and works fine) i cant open the page. The page becomes blank, i assume bonita cant build the html page, from the widgets. I get this error:

Error: [$injector:unpr] http://errors.angularjs.org/1.3.18/$injector/unpr?p0=dataModelFactoryProvider%20%3C-%20dataModelFactory%20%3C-%20pbModelDirective
at VM901 vendor.min.js:9
at VM901 vendor.min.js:41
at Object.d [as get] (VM901 vendor.min.js:39)
at VM901 vendor.min.js:41
at d (VM901 vendor.min.js:39)
at Object.e [as invoke] (VM901 vendor.min.js:39)
at VM901 vendor.min.js:51
at q (VM901 vendor.min.js:10)
at Object. (VM901 vendor.min.js:51)
at Object.e [as invoke] (VM901 vendor.min.js:39)
(anonymous) @ vendor.min.js:105
(anonymous) @ vendor.min.js:79
(anonymous) @ vendor.min.js:51
q @ vendor.min.js:10
(anonymous) @ vendor.min.js:51
e @ vendor.min.js:39
(anonymous) @ vendor.min.js:37
e @ vendor.min.js:39
(anonymous) @ vendor.min.js:41
d @ vendor.min.js:39
z @ vendor.min.js:67
W @ vendor.min.js:56
X @ vendor.min.js:55
Q @ vendor.min.js:53
(anonymous) @ vendor.min.js:21
$eval @ vendor.min.js:129
$apply @ vendor.min.js:129
(anonymous) @ vendor.min.js:20
e @ vendor.min.js:39
d @ vendor.min.js:20
xc @ vendor.min.js:21
Od @ vendor.min.js:20
(anonymous) @ vendor.min.js:255
a @ vendor.min.js:168
c @ vendor.min.js:35
vendor.min.js:105 Error: [$compile:ctreq] http://errors.angularjs.org/1.3.18/$compile/ctreq?p0=pbModel&p1=pbPropertyValues
at VM901 vendor.min.js:9
at M (VM901 vendor.min.js:59)
at x (VM901 vendor.min.js:62)
at g (VM901 vendor.min.js:54)
at g (VM901 vendor.min.js:54)
at g (VM901 vendor.min.js:54)
at g (VM901 vendor.min.js:54)
at VM901 vendor.min.js:54
at VM901 vendor.min.js:21
at m.$eval (VM901 vendor.min.js:129)

What widget? Or what could cause this? In my developer envirement (Bonita Community Studio + Tomcat) in the preview it works fine. This is is a really urgent matter for me, cause i cant update the live application pages.

Every help is appreciated :)

Regards

Zoltan

1 answer

1
+1
-1
This one is the BEST answer!

Hello, the runtime migration does not modify the built pages. Does this pages works in a Studio environment ? Can it be a browser cache issue ? Try logging to your server in private mode to check.

HTH
Romain

Comments

Submitted by kurucsai.zoltan... on Tue, 03/02/2021 - 12:34

Thank you Romain!

You saved my day, i was feeling really down about this, it was a cache issue. Logging in in private mode done the trick, CTRL+R didnt however.

Yes in the Studio environment it was okay, it was really a browser issue.

Regards

Zoltan

Submitted by Dibyajit.Roy on Wed, 03/03/2021 - 12:17

Hello
I am facing the same issue after updating to Bonita version 7.11.4.
Every time , I can make changes to a Page or Form , I need the browser cache to be deleted else I see a blank page.
I hope there is a solution provided for this bug.

Regards

Notifications