Bonita Community Edition 7.3 - Several Troubles

1
0
-1

Hi, everyone! I am new at Bonita and i have some issues, which i couldn't find a solution yet. So I thought to ask for your help.
Anyway, my troubles is the following:

  1. After a Service Task, Bonita doesn't display the Human Task Form. What is the cause for this bug?
    - I have tried the Human Task before Service Task and it works fine.
    2.I am trying to connect Alfresco Repository with Bonita via CMS, but no use.... It never upload my document. The truth is that i am not sure if it is Bonita fault or mine. Not to forget that i can create a folder in the Alfresco with Bonita, but no document
    3.How can I display a doc content to my form?

I know... there are many question, but my nerv-system has been crushed....
Let me know your opinions

Comments

Submitted by Sean McP on Mon, 09/12/2016 - 01:50

In future please don't ask multiple questions as one:

1) it is unlikely anyone will answer you,
2) some will be able to help with parts and not others, it will become a mess
3) simple questions are answered quickly while more complex ones take time, if you want to move quickly then it is easier to make lots of small, single issue questions than complex hard to answer ones.

regards
Seán

Submitted by Sean McP on Mon, 09/12/2016 - 01:57

1) After a Service Task, Bonita doesn't display the Human Task Form. What is the cause for this bug?
- I have tried the Human Task before Service Task and it works fine.

You need to explain the whole process as what you're saying doesn't make sense. Start from starting the process and working it through, give us diagrams or examples of the processes that are working/failing.

2) I am trying to connect Alfresco Repository with Bonita via CMS, but no use.... It never upload my document. The truth is that i am not sure if it is Bonita fault or mine. Not to forget that i can create a folder in the Alfresco with Bonita, but no document

You say nothing about the version of Alfresco you are using nor do you show any code...

3) How can I display a doc content to my form?

I'm sure this has been answered before but can you be more specific...

regards
Seán

PS as you are new:

Comment 1

A Tip on displaying CODE/LOGS correctly in Posts:

Do not use the Supplied Buttons above, for some reason they refuse to work correctly, and despite bringing it to Bonitasofts attention, it's low priority.

To Show Code/Logs correctly use

< code >
your code/log
< /code >

removing the spaces to allow the showing of code/logs correctly as here:

  1. your code/log

Comment 2

When Commenting on a post please do not add an Answer, there is a Add Comment link under the the original post or other comments, makes it more relevant.

No one will look at your post if they think it's already been answered.

No answers yet.
Notifications